Този уикенд се проведе Aniventure Comic Con 2024 – най-мащабното събитие за поп култура у нас!

То обединява манга, аниме, косплей, гейминг, графити, комикси и кино, като даде възможност на феновете да се запознаят на живо с актьори от „The Witcher“, „One Piece“, „Fantastic Beasts“, „The Walking Dead“, „The Avengers“, „The Guardians of the Galaxy“ и още много други.

Aniventure Comic Con 2024 събра за първи път на едно място главните герои от първите три сезона на "Ергенът" – Виктор, Евгени и Алек, които видимо се забавляваха.

Снимка: Instagram.com/comiccon.bg

В панела с най-популярните инфлуенсъри и ютубъри участваха Елизабет Кравец, Теодора Мудева (и двете победителки в конкурса Мис България), танцьорката Мирела Илиева, пътешественикът Слави Туджаров и приятелят на Кравец – Атанас Пелтеков.

„Уникално преживяване… Искам да благодаря на всички вас за милите думи и емоции. Искам и да благодаря на Key Academy за това, че съм част от най-якото семейство и съм безкрайно щастлива да работим и да действаме заедно. Най-доброто предстои” – възкликна Елизабет Кравец.

Снимка: Instagram/@elizabeth_kravetss

Наскоро тя, Теодора Мудева, Мирела Илиева, Слави Туджаров и други инфлуенсъри бяха на „Островът на 100-те гривни“, където се запознаха с условията и изпробваха част от игрите в приключенското риалити.

Снимка: Instagram/@elizabeth_kravetss

Повече за тяхното пътуване до Филипините вижте тук:

Снимка: Instagram/@elizabeth_kravetss

Снимка: Instagram/@elizabeth_kravetss