Теодора Мудева, носителка на титлата „Мис България 2018“, танцьорката Мирела Илиева и инфлуенсърите Слави Туджаров и Асен Кукушев гостуваха в „Преди обед“, за да споделят емоциите си от своя престой в „Островът на 100-те гривни“.

„Самото пътуване до Филипините е едно приключение. Пътувахме 36 часа по въздух, земя и вода. Това си е на другия край на света. Не съм мигнала два дни“ – разказа Мирела Илиева.

„Аз пък спах два дни и две нощи. Дори ми измислиха прякор Спанака. Предполагам, че малко от завист ми го лепнаха“ – добави Теодора Мудева.

Снимка: bTV Media Group

„Много е горещо и влажно. Трябва да се внимава за всякакви животинки. Във водата например има медузи, от чието опарване може да умреш. В пясъка пък има пясъчни бълхи. За един ден така изгоряхме, че после се белихме една седмица“ – сподели Слави Туджаров.

Снимка: bTV Media Group

„Изпробвахме някои от игрите, през които ще минат участниците. Водата в морето е толкова топла, че няма никакво разхлаждане, както ние си го представяме. Като гореща вана е“ – допълни Асен Кукушев.

Снимка: bTV Media Group

„Островът е изпитание не само за физиката, но и за психиката. Няма как да си починеш добре, трябва постоянно да следиш какво правят другите, защото всеки има някаква стратегия. Гривните всъщност са ти животите в играта. Всеки започва с три гривни и ги залага в определени моменти. Има и малко късмет, защото всяка вечер се върти едно колело, което показва кой ще бъде главатар на деня. Той избира кои да ходят на битки.
Ако нямаш гривни и никой не иска да ти даде своя, си тръгваш“ – поясни Слави Туджаров, който е участвал в „Сървайвър“.

Снимка: bTV Media Group

„Иначе местните ни посрещнаха много добре. Те са толкова бедни и същевременно толкова щастливи. Децата се снимаха с нас, вечер си правеха караоке“ – разказа Мирела Илиева.

Снимка: bTV Media Group

Водещи на „Островът на 100-те гривни“ ще бъдат Диляна Попова и Александър Сано.

Зрителите ще видят най-новата телевизионна двойка у нас през септември, когато bTV ще излъчи първото издание на световния приключенски феномен. Попова и Сано ще се впуснат в най-новото вълнуващо риалити заедно с 30 участници и ще бъдат до тях през цялото време, за да покажат най-интересните моменти по пътя им към голямата награда от 300 000 лева.

Диляна и Александър ще съпреживеят заедно с приключенците най-интригуващите битки за надмощие, различните изпитания за ума, духа и тялото, на които те ще бъдат подложени, а на финала трима от тях ще се борят за своя дял от най-големия награден фонд, даван до този момент в риалити формат в българския ефир. Двамата водещи имат за задача да коментират всички битки и събития в риалитито и да въведат зрителите в сложните стратегии и взаимоотношения между участниците.