Хитовият сериал „Модерно семейство“ приключи през 2020 г. след цели 11 сезона. Всички актьори се промениха и децата пораснаха, но най-оживени дискусии предизвика промяната на младата актриса Ариел Уинтър, която познаваме от ролята на Алекс Дъмфи. В сериала тя играе по-малката дъщеря Фил и Клеър, но още в първите сезони тялото ѝ започва да се променя с бързи темпове и създателите на сериала няма как да скрият това.

Снимка: Getty Images

Малкото момиче, което често се е чувствало прекалено „плоско“, изведнъж се променя и всички започват да гледат на нея като на жена още на 12 години. Това оставя отпечатък върху цялото ѝ детство и в продължение на години тя трябва да се бори със собствената си несигурност и с грозните нападки на хората в интернет.

Снимка: Getty Images

Не ѝ помага и това, че майка ѝ е властна жена, решена на всичко, за да я превърне в голяма актриса. Всъщност голяма част от проблемите на малката Ариел идват именно от това. В интервю за сайта eonline.com актрисата, която днес навършва 23 години, сподели за тежкото си детство и трудното си порастване.

Снимка: Getty Images

Ариел Уинтър и борбата срещу собствената ѝ майка

Младата актриса споделя, че майка ѝ е имала болни амбиции да я превърне в звезда. Малкото момиче започва да се снима в реклами още на 4-годишна възраст. Когато е на 7, майка ѝ започва редовно да боядисва косата ѝ, защото смята, че ако не е русо, момичето ще може да получи повече роли. И наистина, малката Ариал получава епизодични роли в много сериали, сред които „Кости“ и „Монк“.

Снимка: Getty Images

Ариел дори си спомня, че е участвала в снимки с прекалено изрязани дрехи, неподходящи за възрастта си, но майка ѝ не е имала нищо против. „Дори да трябваше да се снимам в голя сцена на 12 години, майка ми със сигурност щеше да разреши“, убедена е тя.

Снимка: Getty Images

Когато е на 11, Ариел Уинтър получава и ролята, която я прави известна – Алекс Дъмфи от сериала „Модерно семейство“. Докато сериалът се снима, Ариел остава под контрола на майка си. По-възрастната жена ѝ забранява да общува с останалите актриси, защото те са „конкуренция“, а освен това я поставя на строга диета.

Първа за проблема разбира частната учителка на Ариел, наета, защото майката на момичето не желае тя да посещава истинско училище. Учителката вижда, че детето постоянно е гладно, затова започва да си поръчва двойна порция храна и да ѝ дава от нея, без майка ѝ да разбере.

Снимка: Getty Images

Именно учителката убеждава детето да се обърнат към социалните служби. Въпреки че е много изплашена, Ариел се съгласява. Следва дълга съдебна битка между малкото момиче и майка ѝ, която завършва с това, че майката губи правата си над детето.

Сега Ариел може да отиде да живее при по-голямата си сестра (избягала от властната им майка още на 15 години), да се храни както иска, да ходи на училище и да живее живота си както ѝ харесва.

Снимка: Getty Images

За съжаление обаче майка ѝ не е единственият проблем и още непълнолетна Ариел се оказва в центъра на ураган от злобни, заядливи и откровено заплашителни коментари. И всичко това само защото тялото ѝ се променя.

Снимка: Getty Images

На следващата страница може да прочетете повече за прехода на Ариел от малко момиче в млада жена и как се справя с рязката промяна на тялото си >>>