Актьорът Джеси Тейлър Фъргюсън от сериала „Модерно семейство“ и съпругът му Джъстин Микита са станали родители за първи път. Новината е била потвърдена от официален представител на Фъргюсън пред списание „Пийпъл“.

„Джеси и Джъстин посрещнаха на бял свят своето щастие Бекет Мърсър Фъргюсън-Микита на 7 юли 2020 година. Новите родители са развълнувани за това ново пътешествие като тричленно семейство.“

44-годишният актьор разкри, че той и съпругът му очакват дете през януари по време на участието си в тв предаване. „Това е нещо, за което не съм споменавал на никого – ако може да запазим тайната между всички нас, аз и съпругът ми очакваме бебе през юли месец“, споделя развълнуваният бъдещ баща.

Тогава Фъргюсън не издава пола на бебето, а добавя само, че то ще бъде „човек“.

През февруари бъдещите родители правят бебешко парти, на което канят много от колегите на Джеси от сериала „Модерно семейство“, сред които Сара Хиланд и София Вергара.

Фъргюсън и Микита, който е адвокат, се срещат цели 2 години, преди да се сгодят през 2012 година по време на ваканция в Мексико. Година по-късно се женят в Ню Йорк.