Водещият на “100-те гривни” публикува забавна снимка с внучка си Беатрис.

“Дядо (Аз) и внуче (Беатрис) непобедим тандем!” - това написа към поста Сано.

На снимката актьорът е гушнал внучка си и е добавил като на колаж техният диалог. 

„- Деди, много ти е смешна прическата“

„- Ааа, затова ли ми се хилиш?“ - това гласи въображаемият диалог между дядото и внучката. 

Александър Сано сподели новината, че ще става дядо малко преди да замине на снимки във Филипините. Той е един от водещите на "Островът на 100-те гривни". Още тогава думите му бяха, че се надява, когато се прибере, да може да гушне бебето. И мечтата му се сбъдна! 

Малката Беатрис се роди в края на юли, а цялото семейство не спира да споделя своята радост в социалните мрежи.Тя е първото внуче на Александър Сано и Нели Атанасова, първата дъщеря на сина им Иво Карамански и четвърто дете на Антоанет Пепе. 

 

Популярната инфлуенсърка наскоро сподели и емоционално видео от раждането на Беатрис. Пепе е избрала да роди най-малката си дъщеря естествено във вода. На видеото се вижда, че приятелят на Пепе, Иво Карамански-младши стои неотлъчно до нея, докато инфлуенсърката е на път да роди четвъртото си дете. Иво прегръща своята любима и я подкрепя дори в най-болезнените мигове, минути преди Беатрис да поеме първата си глътка въздух.

До скоро Пепе беше на море заедно с четирите си деца и Иво. Инфлуенсърката не спираше да споделя снимки от семейната почивка. 

Снимка: Instagram.com/antoinettepepe/

Припомняме, че Карамански предложи брак на любимата си Антоанет докато беше бременна. 

„Да“ на твоето предложение. „Да“ на колко умело успя да ме изненадаш рано сутринта. „Да“ на всичко, което ни предстои! Обичам те, Иво!“ – написа тогава Пепе към краткото видео от щастливия момент. А самата тя наскоро призна, че планират вече сватбата.

 

Снимка: Instagram.com/antoinettepepe/