Джон Бон Джоуви и съпругата му Доротеа са новата корица на сп. "Пийпъл". Тяхната 40-годишна връзка е вдъхновила екипа на списанието да ни припомни историята на една голяма любов. 

През 1989 година Джон Бон Джоуви е млад и на върха на кариерата си. Групата му има едновременно най-продавания албум и най-продавания сингъл в Америка и известността им е сравнима с тази на Тайлър Суифт и BTS днес. Една нощ обаче той взима спонтанно, но съдбоносно решение.

"Бяхме на турне в Лос Анджелис, в един страхотен хотел. Дръпнах пердето и видях физиономията си на един билборд отсреща... Обърнах се към Доротеа и ѝ казах: "Защо не го направим веднага?", тя беше изумена: "Ти си се побъркал!", но аз бях сигурен: "Хайде де, кога, ако не сега?", разказва Бон Джоуви.

Двамата се качват в първия самолет за Лас Вегас, от летището хващат първото такси и канят шофьора да стане свидетел на брака им.

Когато се връщат от Лас Вегас, двамата не са добре приети нито от близките, нито от феновете на звездата.

"Любимото момче на Америка се е оженило?! Това не е добре за кариерата ти", казва мениджърът му. "Майка ми също не беше впечатлена", добавя музикантът.

Двамата с Доротеа се познават от 18-годишни, когато учат заедно в гимназия в Ню Джърси. "Тя ми позволяваше да преписвам от нея по история!", спомня си първите впечатления от бъдещата си съпруга Бон Джоуви. "Срещаше се с някакъв тип, но той отиде в казармата. Нали знаете правилото за 5-те секунди? Е, аз му дадох три седмици. След което започнахме да се срещаме с Дороти и така до ден-днешен".

Днес двамата имат четири деца - момиче и три момчета. 

Голямото семейство има своите трудности: когато е в първи курс дъщеря му Стефани е открита от полицията предозирала с хероин в стаята си в студентско общежитие. Тя и гаджето ѝ са обвинени за притежаване на наркотици, но скоро обвиненията падат. Стефани се възстановява, а шокът за баща ѝ е огромен. Въпреки че е рок звезда, Джон Бон Джоуви никога не е злоупотребявал с наркотици или алкохол.

"Случи ни се нещо, което се случва на мнозина. Много родители, които познавам, в един момент са откривали нещо неочаквано за собствените си деца", обобщава опита си певецът.

Какво е задържало Бон Джоуви и Доротеа заедно толкова дълго?

"Аз съм човекът с идеите, разхвърляният, този, който постоянно се разсейва. Тя върви след мен и е лепилото на мислите ми", казва той.

"Това, че израснахме заедно и че остаряваме заедно. Взаимното уважение. Това, че наистина се харесваме. Просто ни е приятно да прекарваме време един с друг", допълва той, а Доротеа завършва с думите: "Имам таланта да разпознавам потенциала веднага, когато го срещна".

Новият албум на групата "2020" излиза в петък, 2 октомври, след 5-месечно отлагане заради пандемията и ще включва баладата "Story of Love", вдъхновена от отношенията със съпругата му.

  • Новото нормално - как ще изглежда сватба без хора, "Наздраве" и "Горчиво"? (ВИДЕО)
  • 3 идеи как детето да се кротне, като му дадете шепа сухи листа
  • На гости в дома на актрисата Силвия Петкова
  • Майки без съпрузи: кои звезди осиновиха деца, вместо да се омъжат
  • Дора Прангаджийска: Осиновеният търси произхода си, за да нареди пъзела в себе си
  • Поли Гергушева със специална фотосесия в осмия месец
  • Любимата кукла на дъщерята на Серина Уилямс, по която всички са полудели
  • Джъд Лоу е татко мечта! Разходи новородения си син с количка и слинг
  • Шоколад с призраци и още 4 страховити рецепти за предстоящия Хелоуин
  • 8 месеца изолация са достатъчни – на Джесика Алба ѝ е писнало от собственото ѝ семейство