В съдебното дело, което отново изправи Джони Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд, той е защитаван от яростна адвокатка, която подлага на кръстосан разпит актрисата. Толкова силно, че името на Камил Васкес вече е в устата на всички...

Досега звездите в Холивуд имаха предвид само едно име, за да се справят с бракоразводните си дела и объркания си любовен живот - Лаура Васер. Наричана Кралица на разводите (Disso Queen), тя е истинска звезда, представлявала в съдебната зала световноизвестни личности от шоубизнеса като Анджелина Джоли, Джони Деп, Бритни Спиърс, Бен Афлек и Ким Кардашиян.

Според "Блумбърг" 52-годишната адвокатка взима 850 долара (702 евро) на час и изисква депозит от 25 000 долара. На по-малките риби, които не притежават поне 10 млн. долара в банковите сметки, им се казва да почукат на други врати. Но сега в новините изгря името на нов звезден адвокат.

Снимка: Getty Images

Камила Васкес е един от адвокатите на Джони Деп по делото срещу бившата му съпруга Амбър Хърд, към която той предяви иск за 50 млн. долара за клевета, пише още БГНЕС.

През последните няколко дни младата наперена адвокатка оспорва защитата на звездата от "Аквамен" в изключително тежък кръстосан разпит. В понеделник (16 май) тя дори принуди актрисата да признае, че е излъгала под клетва по време на съдебния процес, проведен в Лондон.

Актрисата твърдеше, че е предоставила цялото обезщетение, получено от Джони Деп, на две асоциации, сред които и ACLU, "за борба срещу насилието над жени" - което е невярно твърдение според главния съветник на асоциацията, на която обещаната сума не е била изплатена в пълен размер.

И така, какво знаем за жената, която вече се утвърждава като един от главните герои в този процес? >>>