В осми епизод на „Бягство към победата“ 11 двойки продължиха надпреварата.

Те отново трябваше да използват знанията си по история и география в търсене на локациите на задачите за деня. Да се убедят колко време и търпение е нужно, за да се свари яйце в гореща минерална вода?

И да преценят кое е по-лесно – да смениш масло и маслен филтър на кола или да се съблечеш по бельо за разкрепостена фотосесия в автосервиз в Дупница за календар?

Снимка: bTV Media Group

 

Фармацевтите, Женените и Актьорите например избраха фотосесия за календар, докато Барманките отказаха да се съблекат и за първи път в живота си смениха масло и маслен филтър на кола, а след това влязоха в конфликт с полицаите по време на борбата за първото място.

В края на краищата Музикантите завършиха девети, Майка и дъщеря заеха десето място, а последни до гонга стигнаха Деси и Сашо, които са брат и сестра.

„За мен „Бягство към победата“ бе страхотен шанс да направя неща, за които съм си мечтала. Да прекарам повече време с брат си и да се запозная с уникални хора от цяла България“ – сподели Деси след отпадането.

Деси и Сашо – Брат и сестра

Деси и Сашо са брат и сестра от град Попово, като всеки от тях е семеен. Познават се изключително добре, а това им позволява да „покриват“ слабите си страни. Намират участието си в „Бягство към победата“ като идеална възможност да отделят време за себе си като брат и сестра, защото живеят в различни градове и все по-рядко им остава време да се виждат.

Деси работи като експерт в Община Русе. Отзивчива, комуникативна и креативна. Спи на земята, няма телевизор и се храни веднъж на ден. Ентусиазирана е, че ще може да сподели приключението „Бягство към победата“ със своя обичан брат.

Сашо живее в град София и работи като бизнес анализатор, като се занимава с документалната част. Принципен, обича правилата и мрази конфликтите. Винаги се е грижил за по-малката си сестричка Деси, дори и от далеч, а сега двамата запретват ръкави заедно в яростно „бягство към победата“.

Снимка: bTV Media Group

Гледайте „Бягство към победата“ в петък и събота от 20:00 ч.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK