Актьорът Кевин Спейси отново е обвинен в сексуално насилие, в допълнение към петте, срещу които вече беше изправен. Прокуратурата във Великобритания ще преследва 63-годишния носител на „Оскар“ за поредица от сексуални посегателства над мъж между 2001 и 2004 г.

Обвиненията включват три обвинения за непристойно нападение, три обвинения за сексуално посегателство и едно обвинение за склоняване на лице да участва в сексуална активност без съгласие – всички за една и съща предполагаема жертва.

Както пишат британските медии, Спейси ще се изправи в нов процес, който ще продължи три до четири седмици и трябва да започне на 6 юни следващата година.

Припомняме, че Спейси вече беше обвинен в поредица от сексуални нападения над трима мъже в Лондон и Глостършир между 2005 и 2013 г., докато беше артистичен директор на театъра Old Vic. Спейси отрече да е извършил някое от нещата, в които е обвинен.

В Съединените щати миналия месец Спейси спечели дело и беше оправдан по обвинения в сексуално насилие. Прокурорът не успя да убеди съдебните заседатели в гражданския процес в Манхатън, че Спейси е нападнал сексуално клиента му, когато той е бил на 14 години, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Кевин Спейси в следващото видео: