Твърде необичайно е мъж да си направи маникюр и да си лакира ноктите, но в светските среди и сред знаменитостите чудатостите не впечатляват почти никой. В тази връзка Меган Фокс и новото й гадже рапърът Machine Gun Kelly си направиха еднакви маникюр. Произведенията на изкуството показа самият певец, чието истинско име е Колсън Бейкър.Снимка: Getty/Instagram


В Story в Инстаграм 30-годишният музикант сподели снимка на своите и на ноктите на своята любима, която са напревени в една и съща стилистика, която напомня наскоро заснетия клип към песента му „Bloody Valentine”. Маникюрите им изобразяват кървави нож и ключ, както и прободено сърце. Във видеоклипа участва и самата актриса, което допълнително засили слуховете за връзка между двамата.


Малко преди това двамата бяха видени да си купуват храна, а съпругът на Меган потвърди, че двамата са се разделили след близо 10 години брак. Той обаче отрече причината за раздялата да е изневяра от страна на съпругата му.


Оказва се, че маникюрът не е никак необичайно явление за рапъра. В профила му в Инстаграм намираме достатъчно количество снимки, за да се уверим, че той харесва лакирани нокти.