Миналия месец актьорите Браян Остин Грийн, известен от култовия през 90-те сериал “Бевърли Хилс, 90210” и Меган Фокс, известна като една от най-красивите актриси на света, се разделиха след 10 години брак. Още не е минал и месец от това съобщение, но медиите вече ги свързват с други хора, с които се предполага, че имат връзка.

Едва ли някой ще се изненада, че човекът до Мегън е рапърът Колсън Бейкър, известен като Machine Gun Kelly. Слухове за връзката им се появиха дни след раздялата на звездната двойка. Меган Фокс се появи в клип на рапъра и това разпали любопитството на феновете ѝ. Тогава Браян Остин Грийн каза, че раздялата им няма нищо общо с музиканта и заяви, че отношенията между съпругата му и Machine Gun Kelly са чисто приятелски.

Снимка: Getty Images

Явно обаче се е излъгал, защото тази седмица Machine Gun Kelly и Меган Фокс бяха снимани от папараци да се държат за ръце и да се целуват на публично място, без да се притесняват, че ще бъдат разкрити.

Самият Браян Остин Грийн също не си е губил времето и явно вече има нова приятелка. Мъжът беше забелязан заедно с телевизионната звезда Кортни Студън.

Снимка: Getty Images

И двете нови връзки все още не са официално потвърдени, но по всички изглежда, че двамата бързат да продължат с живота си след раздялата. Връзката на Мегън Фокс и Браян Остин Грийн беше изпълнена с много раздели и събирания, а бракът им през цялото време беше на границата да се разпадне, но по всичко изглежда, че този път нещата са окончателни.