Дори и най-веселите хора имат своите моменти на напрежение, умора и тежки мисли, а Хепи Ванче от "Фермата" явно не прави изключение. От крампи, сенки под очите и работа 24/7 я спасява способността й да гледа от положителната страна на нещата. 

В ежедневието си морската стюардеса страда от липса на свободно време, за което споделя в пост в Инстаграма. 

"Тогава, когато мечтаеш за поне още няколко часа сън, минутка за себе си, страница от книга, лак на ноктите (поне на няколко хахаха), разговор с близки по телефона, прочитане на съобщенията за РД, 10 мин йога, а всъщност време няма, не си усещаш краката, имаш крампи, сенки под очите, работата ти е 24/7..."

От всички тези трудности оптимистката на "Фермата" се измъква с положителни мисли. 

"Тогава сядаш за минута и половина и си казваш, да, ама виж положителната страна на нещата, дишай този морски чист въздух, поспри се, погледни, наслади се, размисли и просто бъди хепи." - допълва тя в поста си. 

За да бъде с усмивката, с която често сме я виждали в ефир, явно й помага специалното й кафе. В млечната пяна е написано точно това - "Бъди хепи". 

След триумфа на победител във "Фермата" Хепи Ванче се върна към професията си на морска стюардеса.

"Тогава, когато отново се качиш на лодките, за да си начешаш крастата и осъзнаеш, че вкъщи ти липсва доста, но трябва бързо да се нагодиш, за да може да се насладиш!" - сподели тя първите си впечатления от мястото.

Заради нестандартната си професия тя не спира да обикаля света. Повече от 7 години работното й място е с котва и платна във водата.

Въпреки красотата и удоволствието от плаването, и друг път тя е споделяла, че има моменти, в които всичко това й тежи. 

„Има моменти, в които трябва да стигнем от точка А до точка Б, обаче морето е бурно и ние трябва да преминем, защото собственикът е заръчал, че ние трябва да сме там в определен момент и тръгваме. Вярвайте ми като в пералня се чувстваш. И си мисля, човек защо си причиняваш това нещо, защото и да имам толкова години опит си имам морска болест. Страдам си и не се чувствам комфортно”, разказва за bTV тя. 

През април Хепи Ванче се порадва на слънчевите лъчи в Доминикана, а счупения си крак лекува с почивка в село Мусачево