Победителката от "Фермата" Ваня Илиева прави йога, плува и пие коктейли на плажа Пунта Кана в Доминиканската република. Хепи Ванче се забавлява и като нахрани с калмар малка маймунка. Тя сподели в Инстаграма си, че винаги е искала да имам такова животно за домашен любимец.

"Още от малка тормозех нашите.... Ама то две маймунки под един покрив...трудно!" - написа тя. 

 

Някои от последователите й обаче реагираха негативно на споделеното видео.

 

Те се възмутиха, че животното е вързано и се използва за атракция на туристите. 

"От време на време ми се отдава шанс да погушкам някоя, което ме прави изключително Хепи!" - уточни Ваня, която винаги е споделяла, че обожава пътешествията. 

Снимка: https://www.instagram.com/vanny_ilva/

Според нея в "този Ковид най-безопасният начин за "бягство" е чартърен полет и хотелче". 

Макар в началото да е била скиптично настроена, че този тип пътуване ще й бъде скучно, Хепи Ванче така е наситила дните си със забавления, че дори не е започнала да чете книгата, която си носела. 

"Познавам вече половината резорт... и те ме познават. Местните са супер мили и усмихнати" - разказва още тя. 

Любовта към пътешествията отвежда Хепи Ванче в различни точки по целия свят.

"Когато ми свърши сезонът на лодката, аз се връщам и прекравам Коледа с нашите. След това си купувам билет до някъде за следващото пътуване. Мналата година това беше края на света. Тогава се появи едно момченце, поразби ми леко сърцето и накрая ми вика - "Ванче, това не е краят на света!". И виж ирония на съдбата - появиха се самолетни билети именно до края на света - Ушуая, най-южната точка на Аржентина. И се излекувах там - с танци и вино", сподели тя в "Преди обед".

За "Фермата" пък кандидатства, докато е в хостел в Уругвай.