Обадихме се на победителката във „Фермата“ 6 – Хепи Ванче, за да я поздравим за имения ден и да разберем как ще празнува. Както винаги, Хепи Ванче бе много бодра и искряща като чаша шампанско, а общуването с нея те зарежда все едно си пил фреш.

„Денят минава в типично мой стил. Три девойки пътуваме към Боровец, за да караме сноуборд. Малко закъсняваме, но всичко е точно. Щом сме сред природата… След това отиваме в един нов хотел в Сапарева баня. Скоро се запознах със собственика, който се казва Иван и днес също празнува, ще го уважим. Там ще сме шест девойки, Иван ни направи отстъпка. Отдавна исках да ида с приятелки на СПА уикенд и всичко стана случайно. Положителната енергия винаги дава резултат и нещата се наместиха“ – сподели ни Ваня Илиева.

Тя е кръстена на баба си Иванка, но не иска да уточняваме в кое село е живяла, „защото ще ме изкарате врачанка“ (смее се).

Ваня допълни, че днес ще бъде по-внимателна, защото това й е първото каране на сноуборд след счупването на крака в началото на 2021 г. Утре тя ще гостува в "Тази събота и неделя", след което веднага се връща в Сапарева баня.

„И да напишете само хубави неща за мен. Да не се разсърдя после“ – завършва разговора със смях Хепи Ванче.

Чухме се и с Ваня Павлова от седмия сезон на риалитито.

„Ще празнувам вкъщи. Ако е по-топло, може и да сме на барбекюто на двора (Ваня живее в Банкя – бел.а.). Знате, че на имен ден не се кани, вратата ми е отворена за всеки. Днес цял ден отговарям на поздравления, не мога да смогна“ – сподели трансформационният лидер.

Ваня е кръстена и на двете си баби, които се казват Иванка. Едната е на 76 и живее в София, другата, за жалост, е починала на 45 г. от рак, само месец след раждането на Ваня.

„Все едно ме е изчакала и тогава си е отишла“ – разказва Ваня и съжалява, че не е могла да общува с нея.

Днес, специално за Ивановден, Ваня прави 50% отстъпка в сайта си за всички свои обучения. Освен това на 16 януари в Пловдив и на 23-ти в София тя ще проведе т.нар. фен срещи.

„Ще дойдат както фенове на „Фермата“, така и мои ученици. Една дама скоро ми писа, че сме счита за свой ментор и иска да се видим“ – пояснява Ваня, която в унисон с преживелиците от риалитито предлага обучения за справяне с агресията и с конфликтни ситуации.