Многодетната инфлуенсърка Антоанет Пепе отбеляза двоен празник на най-голямата си дъщеря София. Детето навърши осем години.

Снимка: Instagram

Антоанет започна специалния ден с история в социалните мрежи, на която публикува кадър по повод празника на детето си. София е облечена в бяла рокля на черни точки и е широко усмихната.

„Когато детето ви вече е много по-яко от вас“ – гласи пък описанието на видеото, което инфлуенсърката публикува по-рано в същия ден.

Видеото е много провокативно, защото малката чаровница забива лицето си право в тортата за празника си. След това отхапва от сладкиша с уста, а задоволството й се вижда дори на камерата.

В пожеланието за рождения ден на София, Пепе признава на дъщеричката си, че е истински спонтанна и дива и именно такава й пожелава да си бъде винаги. В края на посланието Антоанет казва на София, че я обича.

Най-голямата дъщеря на Пепе порасна с още една година, но това не е единствения повод за празник. Малката чаровница има и имен ден на същата дата.

Какъв празник има на 17 септември?

 

На 17 септември православната църква почита Светите мъченици Вяра, Надежда и Любов, както и тяхната майка София. Почит се отдава не само на имената, а на вярата, надеждата и любовта, както и мъдростта. На този ден празнуват хората, носещи имената София, Софка, Вяра, Вера, Верка, Надежда, Надя, Любов, Любен, Любо, Любчо, Любомир, Любомира.

Дъщеричката на Пепе отбеляза двойния си празник с красива лилава торта. На нея пише годинките, които навършва тя и името й. Антоанет публикува видео, на което се вижда как София духа свещичките за двойния си празник.

Снимка: Instagram

В началото на месеца втората дъщеричка на инфлуенсърката навърши шест годинки. За разлика от София, по-малката й сестра Сиена беше облечена като принцеса. Празникът на шестгодишната красавица беше отбелязан на морето на къмпинг „Градина“. Там семейството има каравана от няколко лета насам.

„Отношение като към принцеса за моята прекрасна Сиена“ – написа тогава Пепе в социалните мрежи.

От чудесните снимки от празника, разбираме, че през деня семейството е посетило близкия замък Равадиново, а самото тържество е било пред караваната в къмпинга.

Припомняме, че Антоанет Пепе е майка на общо четири деца. Двете й дъщери са от първия й съпруг датчанина Филип. Третото й дете Матиас е от режисьора на скечове Филип Стоянов – Филяка. Съвсем наскоро инфлуенсърката стана майка за четвърти път, отново на момиченце – Беатрис. Бащата на четвъртото дете е Иво Карамански-младши. Той предложи брак на бременната тогава Антоанет през май 2024 г.

Ето как разбира, че е станал дядо доведения баща на Антоанет Пепе: