61-годишна пенсионерка съди банка, след като е била измамена с 40 000 долара от имитатор на холивудския актьор Джони Деп, съобщава "Giant Freakin Robot".

Жената от Бразилия попаднала на най-голямата измама от мъж, представящ се за Джони Деп, който измъкнал от пенсионерката 40 000 долара. Очевидно това лице се е представяло за актьора и е изпратило съобщение на жената, убеждавайки я, че се нуждае от пари за присъди по съдебни дела, в които е участвал. И като се има предвид, че Деп беше забъркан в съдебни дела с бившата си съпруга Амбър Хърд, може би е съвсем логично някой да се хване на подобна измама...

61-годишната пенсионерка от Бразилия заявява, че е започнала онлайн връзка с лице, представящо се за Джони Деп, която е започнала през 2020 г. Първоначално разговорите им се състояли от "въпроси от ежедневието", преди представящият се за Деп да започне да говори за споменатата си история и за присъдите, които го очакват от многото съдебни дела, в които е замесен. Нещата започнали да стават много по-сериозни, когато имитаторът на Деп започнал романтична връзка с пенсионерката.

Адвокатът на пенсионерката - Едуарда Тоси, заяви, че клиентката му е казала, че имитаторът на Джони Деп ѝ обещал да се премести при нея. Нещата стигнали дотам, че пенсионерката се подложила на пластична операция, мислейки, че ще живее в Лос Анджелис с имитатора на Деп.

Въз основа на съдебния иск пенсионерката съди Banco do Brasil, като заявява, че са позволили на измамника да открие фалшива сметка. На имитатора на Джони Деп е било позволено да открадне тези пари от нея, без банката да се намеси. Банката обаче отвръща на удара, заявявайки, че жената доброволно е предоставила парите си, така че те не са виновни, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Джони Деп в следващото видео: