Като се има предвид, че делото на Джони Деп срещу бившата му съпруга се гледаше от милиони, докато се излъчваше на живо, беше очаквано някой да направи филм, с надеждата, че също ще привлече много зрители. Този проект вече е започнал и знаем кои са хората, които ще изиграят Амбър и Джони.

Заглавието на предстоящия филм е „Hot Take: The Depp/Heard Trial“. Бихме могли обаче да предположим, че няма да постигне същия успех като делото, защото… в главната роля в съдебната зала беше големият актьор Джони Деп, а в случая ще гледаме някой по-неизвестен, който се преструва на Деп.

КОГО ЩЕ ВИДИМ ВЪВ ФИЛМА?

Марк Хапка като Джони Деп

40-годишният почти неизвестен актьор Марк Хапка ще изиграе ролята на Джони Деп. Простете глупавата шега, но това може би е твърде голяма хапка за неговата уста, не само защото Джони е с почти 20 години по-възрастен, но и защото е едно от най-разпознаваемите лица в света.

Меган Дейвис като Амбър Хърд

В ролята на предполагаемата жертва, обвинена в клевета, ще влезе Меган Дейвис, която също не е особено известна. От друга страна, ако изключим „Аквамен“, Амбър Хърд ни е позната най-вече заради делото, така че тук драмата не е толкова голяма.

Предстоящият филм ще обърне внимание и на други важни участници в делото – адвокатите.

Мелиса Марти като Камил Васкес

Адвокатката на Джони Деп се превърна в истинска суперзвезда. Почитателите на актьора толкова много я харесаха, че дори им се прииска актьорът и адвокатката да станат повече от адвокат и клиент. Засега нямаме информация двамата да се станали двойка, но не губим надежда.

В момента текат снимките на филма. Нямаме търпение да видим по какъв начин ще бъде пресъздадено култовото дело.

Снимка: Getty Images

Напомняме ви, че Джони Деп заведе дело за клевета срещу бившата си съпруга за 50 млн. долара, а тя му отвърна с дело за 100 млн. Целият процес беше предаван на живо по телевизията. В крайна сметка на Джони му беше наредено да плати 2 млн. долара на Амбър, а на нея да му плати над 10 млн. долара. Говори се, че актрисата не разполага с толкова пари.