Джони Деп се среща с британската адвокатка, която го представляваше в процеса за клевета през 2020 г., пише UsWeekly. Тя също като него е разведена.  

УМНА, БРЮНЕТКА, С ЧАРОВНА УСМИВКА - КОЯ Е ДЖОЕЛ РИЧ?

Тя е на 37 години и има две деца. Представлява актьора по време на съдебния процес за клевета с The Sun в Обединеното кралство през 2020 г. Тогава изданието го нарече "бияч на съпруги". В крайна сметка той губи делото и получава - присъда, която правният му екип определя като "озадачаваща". 

Според UsWeekly към момента отношенията между актьора и адвокатката вече не са само делови. Изданието използва следното писание за връзката им - "химията между тях е извън класациите" и "те са истински".

Снимка: Getty Images

Джоел Рич е партньор в адвокатска кантора Schillings. Клиенти на фирмата са и принц Хари и Меган Маркъл.

Около Джони Деп имаше и други слухове - че се среща с адвокатката си Камила Васкес, която го защитаваше по делото с Амбър Хърд. Според DailyMail обаче тя е във връзка с британския изпълнителен директор на WeWork Едуард Оуен.

Делото с Амбър Хърд много често беше наричано "делото на века". 

Тогава и двамата съпрузи разказаха за доста специфични и лични отношения помежду си. Емоциите на Амбър повдигнаха въпроси като добра актриса ли е тя или адвокатите й не успяха да се справят добре в съдебната зала. 

Към процеса помежду им имаше толкова висок интерес, че по него се снима филм.