На 24 март актрисата Хилари Дъф роди третото си дете, като избра да направи това в собствения си дом, а не в болница. Тази седмица 33-годишната актриса сподели много интимни снимки от раждането.

„Най-после съм готова да споделя снимки от рождения ден на Мей Мей“, написа тя. „За мен е важно да се чувствам в безопасност по време на раждането. Нуждая се от перфектното количество пространство, изпускане на напрежението, хумор, неподвижност и хора, които да ме подкрепят.“

Заедно с Хилари по време на раждането са били съпругът ѝ, децата ѝ и собствената ѝ майка. Те са ѝ помагали по време на целия процес, който е продължил няколко часа.

„Това е трудна работа… без значение по какъв начин се ражда бебето“, написа още тя. „Цезарово сечение, раждане в болница или раждане вкъщи, кърмене и отглеждане на това малко същество, за да стане достоен, самоуверен и добър гражданин на света е много изтощително.“

Бебето се е родило живо и здраво. Няколко дни след като обяви, че е родила, Хилари разкри, че малката Мей е тежала около 3500 грама и е била 50 см голяма.