Ганка и Ванко, познати на много хора от предаването „Сървайвър: Скритият идол“ отбелязаха подобаващо празника на първородния си син. Малкото момченце продължава да расте.

„Лео на 8 месеца“ – написа гордият баща в своя Instagram профил.

Бащата гордо сподели, че по повод празника заедно с Ганка ще си хапнат, не какво да е, а здравословна торта. Съставките й са физалис, ягоди и боровинки. Тортата е без консерванти, захари и всякакви вредни добавки.

Припомняме, че Ганка и Ванко станаха родители за първи път на 20 февруари 2024 г. За раждането се погрижи д-р Мажена Панова, позната на зрителите на bTV от „Фермата“ 8.

 

И двамата родители се интересуват от здравословен начин на живот и хранене. Още преди да станат семейство, Ванко провеждаше безплатни онлайн тренировки, с които помагаше на хората да водят по-здравословен начин на живот.

Ганка също винаги е била привърженик на различните активности и здравословния начин на живот. Двамата с Ванко са родители, които възпитават тези навици и в сина си, който вече е на осем месеца. Ганка не веднъж е споделяла кадри от фитнес залата, където ходи заедно с малкото си момченце.

Двамата родители закупиха къща в покрайнините на София малко преди да се роди синът им Лео.

„Искахме да се отделим от лудницата, защото имаме възможност да работим онлайн, а извън големия град човек се чувства по-приятно и креативно“ – сподели Ванко в социалните мрежи.

Още за майчинството на Ганка – прочетете тук: