Фен на най-нашумелия телевизионен формат “Ергенът” зарадва Виктор, участничките и екипа на предаването с авторски плакат в социалните мрежи.

Визията изобразява Виктор, държащ яркочервена роза, заобиколен от своите обожателки. В горната част на плаката младият дизайнер е поставил надписа “Коя ще спечели сърцето на Ергенът”.

Кой е авторът на постера, който обикаля социалните мрежи?

Свързахме се с 23-годишния графичен дизайнер, който се оказа адаш на главния герой в романтичното риалити – Виктор Рачев.

“Идеята за плаката ми дойде спонтанно миналия четвъртък, защото “Ергенът” бе прекъснат от извънредна емисия новини. Това ми развали вечерта, но и ме вдъхнови”, разкри Виктор за графиката, чиято изработка отнема немалко часове. Избрал е да включи тази част от дамите, които са показали качества и характер.

Първият, който показа ефектния плакат на своите 60 хиляди последователи, е най-известният ерген у нас – Виктор Стоянов. Към своето „стори“ той добавя и надписа “A piece of art” (“Произведение на изкуството”).

От дизайнера разбрахме, че Ергена се е свързал лично с него, за да го поздрави и да му благодари. Две от участничките във формата – Благовеста и Гергана, също споделят изненадата.

“Бях доста учуден, защото на първо място го направих за собствено удоволствие, но когато има признание от човека, съм супер признателен”, коментира Виктор Рачев.

Фенът на предаването има профил в Инстаграм, в който качва своите графични разработки, които са най-често свързани с музика и включват известни личности от българския шоубизнес.

Дизайнерът разказва, че отдавна е запознат с формата, тъй като е гледал американските издания и не пропуска нито един епизод. “Най-интересно ми е, че показват българската реалност. Наистина представят момичетата в днешно време”, заявява Виктор.

Той вярва, че риалитито може да бъде много поучително за зрителите, защото дава нагледни примери за отношенията между хората в реалния живот и то в няколко насоки. Първо, между мъжете и жените, и второ – приятелството и завистта между представителките на нежния пол.

Снимка: bTV Media Group

Фаворитките на дизайнера засега са две – инфлуенсърката Виктория Капитонова и плеймейтката Благовеста, защото е усетил химия между тях и Ергена.

Снимка: bTV Media Group

“Харесва ми самото държание на Виктория. Показва, че е по-добра от другите, но не с арогантност, а със самочувствие. Блага е прекалено емоционална, но това е сигнал, че наистина е влюбена в него”, анализира почитателят.

Участничката, която може да бъде наистина “добър пример” за възпитание, маниери и поведение, според Виктор, е вече отпадналата Зорница. На въпроса какво не й е достигнало, за да спечели сърцето на неговия адаш, той отговори: “Беше малко притискаща, твърде много си личеше, че го харесва и това го отблъсна, защото говори за брак, за деца. В реалния живот, излизайки с човек, когото харесваш, това не се говори на първа среща”.

Фенът определя като “смелост” постъпката на 24-годишната Елвира, която разкри пред цяла България, че все още е девствена. Виктор похвали и таланта на участничката да пише стихове и писма, тъй като това е рядко срещано в днешно време.

“Скандално” е думата, която 23-годишният младеж използва, за да опише това, което направи Блага – да свали бикините си пред Виктор. “Когато си затворен в една такава къща и искаш да изпъкнеш, тогава е нормално, но в истинския живот не мисля, че това би се случило, без да е странно”, добавя той.

Според автора на плаката победителката трябва да бъде “сигурна в себе си и да не е отчаяна за любов”. Той съветва Ергена да следва сърцето си, да бъде себе си с всяко едно от момичетата, да продължава да бъде джентълмен, както досега, защото със своето поведение той ги предразполага и всяка една се отпуска пред него.

“Трябва да изразява по-видимо и това, което не му харесва, защото се вижда на лицето му, че не му е приятно, когато някои момичета му се слагат в скута”, обобщава Виктор Рачев.