Радостина Илиевска сподели днес в „Преди обед“ емоциите си след напускането на романтичното риалити „Ергенът“.

Снимка: bTV Media Group

„Реших да се запиша за предаването доста импулсивно. Хареса ми Виктор, а и самият формат. Обадиха ми се още на следващия ден, което много ме зарадва. Исках да ми се случи нещо различно и вълнуващо и точно така стана. Една от целите ми бе да си докажа, че мога да общувам с много и непознати хора. Да не влизам в конфликти и мисля, че ми се получи. Чувствам се по-уверена след „Ергенът“ – сподели 36-годишната бизнес дама от Велико Търново.

Снимка: bTV Media Group

В имението тя се е сближила най-много с Марта, Ния-Косара, Люси и Деница.

„Нормално е да има конфликти, бяхме много жени с различни характери и всяка се бори за вниманието на Виктор. Той има положително излъчване, голям кавалер е, много е галантен. Според мен той си подхожда много с Марта, изпитва симпатии към нея. Двамата изглеждаха много добре един до друг и се чувстваха доста спокойни заедно“ – коментира Радост.

Снимка: bTV Media Group

Тя се опитва да не съжалява, че не е останала по-дълго в предаването. Признава, че в реалния живот не е активната страна и предпочита мъжът да направи първата крачка, да флиртува и да се опитва да я впечатли.

Снимка: bTV Media Group

„Това, че са ме избрали за предаването сред толкова кандидатки, ме кара да се чувствам специална. Мястото, екипът, момичетата – всичко беше страхотно!“ – обобщава Радостина.

Снимка: bTV Media Group

Радостина е на 36 години и управлява собствен онлайн магазин. Гордее се, че е самостоятелна и независима жена, която обича лукса и може да си го позволи сама. Силно привързана е към семейството си, а най-добрата й приятелка е нейната майка. Иска да изгради стабилно семейство по подобие на родителите си, които са заедно от 45 години. Мъжът до нея трябва да е успял, уверен и уравновесен. Радостина влиза в „Ергенът“, решена да покори сърцето на Виктор като една истинска „търновска царица“.

Визитките на останалите момичета можете да си припомните тук: