36-годишната художничка Марта Желязкова стана първата дама, която Ергена покани на романтична вечеря.

Снимка: bTV Media Group

„Реших Марта да е първата дама, която каня на среща, защото забелязах, че стоеше плахо в ъгъла. Голяма част от дамите ми се нахвърлиха, докато с нея срещахме погледи. Погледът й ми се стори доста дълбок. Сякаш искаше да каже нещо, но нямаше смелост. А и, разбира се, тя е много красива“ – поясни избора си Виктор Стоянов.

Снимка: bTV Media Group

„Ще можем да останем насаме и да си поговорим, дистанцирани от цялата еуфория и напрежение. Да видим дали си допадаме“ – добави Ергена.

Снимка: bTV Media Group

„В компанията на Виктор се чувствам специална. Той наистина умее да те отпусне“ – коментира Марта в хода на вечерта.

Снимка: bTV Media Group

По време на вечерята тя призна пред Виктор „Записах се за предаването, защото имам нужда от промяна. Дъщеря ми е всичко за мен. Тя е с приоритет, но и ми се искаше малко да усети липсата ми. Тя ме насърчаваше да се запиша. Има силна връзка и с баща си. На втория месец след запознанството ни с него бях сигурна, че това е човекът за мен. Раздялата ни може би също бе неизбежна… Ако имам друг мъж, бившият ми съпруг би трябвало да го одобри“.

Снимка: bTV Media Group

След вечерята Марта получи своята роза от Ергена, така че на церемонията в края на епизода вече знаеше, че ще има и други срещи с Виктор.

Снимка: bTV Media Group

„Когато Марта си дойде, очите й светеха като светофар. Беше много яка! Изглеждаше невероятно“ – отбеляза Благовеста.