В четвърти епизод на „Ергенът“ станахме свидетели на смело признание.

Снимка: bTV Media Group

Четири от дамите разговаряха край басейна, когато хипнотерапевтът Александра Гърдева попита „На каква възраст ви беше първият път с мъж?“

„Мисля, че го направих по-рано, отколкото е трябвало. Нямах и 16 още. Иска ми се дъщеря ми да не го прави толкова рано“ – сподели 36-годишната Марта Желязкова.

Снимка: bTV Media Group

„Аз бях на 16. Майка ми ми беше говорила много на тази тема и ми беше заръчала, когато се случи, двамата да отидем и да й кажем. Той милият умря от срам, но отидохме“ – разказа Александра.

„Аз имах сериозен приятел. Бяхме заедно от 3 години, родителите ми го познаваха. Той идваше вкъщи и нещата се случиха естествено, беше готино“ – сподели Радостина.

„Аз все още не съм усетила момента, не съм готова. За мен това е нещо много специално и искам този момент да бъде вълшебен. Да бъда с човека, който ще го оцени“ – призна 24-годишната Елвира от село Змеица.

„Абсолютно бях шокирана от признанието на Елвира“ – коментира по-късно Радост.

Снимка: bTV Media Group

„Не смятам, че в днешно време девствеността се цени. Времената са по-различни, идеалите и моралът са различни“ – добави Елвира.

Снимка: bTV Media Group

Трите дами, които чуха нейната изповед, я поздравиха за решението й и казаха, че се гордеят с нея.

„Сега, като го казах, и ми олекна. Спокойна съм. Момичетата ми вдъхнаха много кураж“ – призна Елвира пред камерата на романтичното риалити.

Вечерта Венета помоли Виктор за среща в градината, но в компанията на Елвира.

Снимка: bTV Media Group

„Ако трябва да бъда честна, днес не исках да говоря с Виктор. Емоциите ми бяха дошли малко в повече, но Венета поиска да отида с нея в градината. После тя избяга и ни остави сами“ – поясни Елвира.

Снимка: bTV Media Group

„Днес имах тежък разговор. Трябваше да призная нещо, което беше тежко за мен. Дори за първи път взех успокоителни. Иначе аз съм супер позитивен и енергичен човек… Чувствам се облекчена, защото преодолях себе си и го казах, но го казах пред много хора… Много плаках днес“ – призна тя пред Виктор.

Снимка: bTV Media Group

„Елвира е на вид жена, но когато говоря с нея, сякаш говоря с малко дете“ – коментира Ергена.

„Много е лично и не се чувствам готова да ти го споделя… Радват ме малки неща. Например хората да бъдат истински. Разочаровам се, защото хората не са истински. Много двуличие виждам и това ме разочарова. Хората са много фалшиви“ – сподели 24-годишната дама пред Виктор.

Снимка: bTV Media Group

След разговора той й даде роза и заяви:

„Възхитен съм от смелостта, която си проявила днес. Вдъхновен съм от думите ти“.

Снимка: bTV Media Group

Елвира влезе в риалитито със следната визитка.

Обича да пише и мечтае да издаде книга, за която вече е измислила заглавие – „Скандалната девица“. Обича да пътува из цяла България и да опознава нови места. В свободното си време танцува народни танци и бели денс. Мъжът до нея трябва да е харизматичен, успешен, отговорен и да държи на думата си. Елвира вярва, че във Виктор ще срещне точно такъв човек. Елвира влиза в „Ергенът“ с една голяма тайна и вярва, че Виктор е човекът, с когото може да я сподели.

С визитките на останалите дами можете да се запознаете тук: