Една от участничките в романтичното състезание "Ергенът" изуми всички със смелото си признание, че е девствена. Елвира Далакова сподели това първо на другите момичета, а след това и на самия Виктор. 

Оправдаха ли се притесненията й и как желаният мъж прие тази новина?

Малко по-рано, в играта на въпроси и отговори, Виктор сподели, че прави секс по 6 пъти в седмицата. На срещата си с Люси той заяви, че сексът е изключително важен за него и страстта е основата на една връзка. 

Това изключително много притесни девствената Елвира.    

В лична среща в градината, тя му прошепна своята тайна на ухо.  

"Това е прекрасно! Не искам да се притесняваш. Това, че си решила да се съхраниш за истинската любов, е нещо, с което можеш само да се гордееш. Колко хора биха го направили?" - беше реакцията на Виктор.  

Той обясни на Елвира, че трябва да бъде наистина горда със себе си и да продължава да търси човека, който заслужава. 

Тя, от своя страна, описа девствеността си като "безценен дар", но сподели, че й е наистина трудно. 

Виктор й благодари за доверието и подчерта, че не е важно как той приема това.  

Трябва да знаеш защо го правиш. И ако с теб всичко е наред, какво значение има какво мисля аз? Аз съм наистина удивен!

Притеснен в началото, че ще чуе "страшна тайна", той обясни на Елвира, че според него това е чудесно: "Представи си, че аз се влюбя в теб? Ми ако се случи? Няма ли да е уникално?" 

Той даде още няколко съвета на Елвира от мъжка гледна точка. 

Човекът, който решиш да получи този дар, трябва да е правилният. Но дори да не е, не трябва да съжаляваш. Мъжете имаме една лоша черта - казваме всичко и правим всичко, за да получим това, което искаме. Бъди внимателна!

По-късно Елвира сподели повече за своите страхове в Инстаграма си.

"Най-големия ми страх беше опитвайки се да се пречупя, да не изневеря на себе си, защото границата е изключително малка и когато си силно мотивиран, вероятността да я преминеш е твърде голяма. Днес съм сигурна, че всичко това си е заслужавало, защото сега виждам една уверена жена, която вярва в себе си!"

В шоуто тя постоянно пишеше стихове, вдъхновени от Виктор. Тях той е запазил и сподели избран текст в Деня на поезията. 

„Аз все още не съм усетила момента, не съм готова" - беше обяснението, което Елвира даде преди това в компанията на Марта и Алекс.

"За мен това е нещо много специално и искам този момент да бъде вълшебен. Да бъда с човека, който ще го оцени“ – призна 24-годишната писателка от село Змеица.

Плюс или минус е девствеността в отношенията?