Еминем ще става дядо! 51-годишният рапър оповести новината по най-трогателния начин – с пускането на видеоклип към песента си “Temporary”. В него музикантът е включил десетки стари домашни видеоклипове на дъщеря си Хейли Джейд Скот - от сладките моменти като малко момиче до емоционалната размяна на реплики в сватбения й ден. В края на видеото виждаме как гордият татко реагира на новината, че ще става дядо.

28-годишната Хейли, която е инфлуенсър и водещ на подкаст, връчва да известния си баща футболна тениска с надпис „Дядо“ и числото 1, както и снимка от видеозона, от които става ясно, че очаква първото си дете от съпруга си Еван МакКлинток.

Снимка: getty/YouTube



А реакцията на Еминем е безценна – рапърът отваря уста от изумление и показва сонограмата към камерата.

Снимка: getty/YouTube


Хейли и Еван се сгодяват на 4 февруари 2023 година. Преди това двамата се срещат в продължение на 6 години, след като се запознават в Мичиганския държавен университет през 2016 г. Двамата се ожениха през май 2024 г.
Петминутният музикален клип на „Temporary” е изцяло посветен на дъщерята на рапъра, която той посреща на бял свят, когато е едва 23-годишен заедно с бившата си приятелка Ким Скот.

Снимка: Instagram

 



В „Temporary“ 51-годишният музикант казва, че най-големият му страх е „да не мога да ти кажа всички неща, които искам да ти кажа, когато вече не съм тук“ – затова с текста прави точно това.

Песента, която включва женски вокали на Скайлър Грей, е включена в последния студиен албум на Еминем "The Death of Slim Shady".