Съдебната битка на Джони Деп и Амбър Хърд изглежда приключила, въпреки че актрисата от „Аквамен“ се опитва да отмени решението на съдебните заседатели. Джони Деп обаче ѝ е приготвил друго отмъщение, извън съдебната зала – песен, която изглежда посветена на нея.

Снимка: Getty Images

Тази седмица очакваме да излезе нов албум на Джони Деп и музиканта Джеф Бек. Двамата приятели са решили да го нарекат „18“, защото на толкова години се чувстват, когато свирят задно. Две от песните са писани от Джони Деп и едната (озаглавена „Sad Motherfuckin' Parade“, или „Тъжен ш*бан парад“) може би съдържа препратка към живота му с Амбър.

„Ако имах 10 цента, нямаше да попаднат в твоята ръка“, се пее в песента на Джони. „Седнала си там като куче със 7-дишен сърбеж. И според мен каза достатъчно за една ш*бана вечер.“

Снимка: Getty Images

Изразът „7-годишен сърбеж“ става популярен благодарение на филма „Проклетите седем години“ с Мерилин Монро и символизира края на любовта при една брачна двойка. Почитателите на Джони Деп тълкуват това като препратка към брака на Джони и Амбър, който започва с голяма любов и завършва с неприкрита омраза.

Образът на кучето пък извиква спомен за твърдението на Джони, е Амбър се е изходила в леглото му (за което тя обвинява кучетата).

Доста по-лесен за разбиране е цитатът за парите, които Амбър няма да получи. Звездата от „Карибски пирати“ обвини бившата си съпруга, че е създала „измамата“ за физическото насилие, което е упражнявал върху нея, само за да вземе парите му.

Действително бракът между Джони и Амбър завърши с това, че той се споразумя с нея да ѝ даде 7 млн. долара.

Снимка: Getty Images

Малко след това обаче актрисата публикува статия, в която се определя като жертва на домашно насилие. И въпреки че никъде не използваше името на Джони Деп, той успя да я осъди за клевета. Сега тя трябва да му върне не само 7-те милиона от споразумението, но и още над един милион долара.

Почитателите на Джони Деп, които направиха Амбър една от най-мразените личности в социалните мрежи, злорадстват, че Амбър не може да съди Джони, защото никъде не е използвал нейното име.