Дженифър Анистън и 59-годишната Сандра Бълок наскоро били забелязани пред известна клиника по пластична хирургия в Кънектикът. По тази причина феновете на "Приятели" са убедени, че Рейчъл си е направили пластична операция. 

Снимка: Getty Images

Анистън не еднократно е заявявала, че не иска инжекционни процедури за себе си. За всякакви други процедури обаче тя е отворена. 

В интервю за The Wall Street Journal тя споделя, че "би опитала почти всичко", за да запази кожата си млада. Сред странните процедури е такава със сперма от сьомга.  Когато козметик й предлага да се подложи на процедурата, актрисата проявила любопитство. 

"Най-напред си казах: "Сериозно ли? Откъде вземате сперма от сьомга?"

Отдавна е известно, че яденето на сьомга има много ползи за здравето, включително е полезно за кожата, но разкрасителните процедури със сперма от сьомга са съвсем друго нещо. 

Снимка: Getty Images

Една от причините за популярността на спермата от сьомга е, че от много години тя е много използван продукт в Корея - а "те сякаш винаги имат следващите горещи продукти за грижа за кожата", казва д-р Кенет Беър, козметичен дерматолог в Уест Палм Бийч, Флорида, пред The Post.

Дженифър споделя и кои са 4-те й основни принципа, за да е във форма. Най-важното за нея е да пие много вода.

"Движа се всеки ден, опитвам се да ям цели пресни храни и да спя колкото е възможно повече“, казва тя пред репортери.