Като в сцена от алтернативна реалност Дженифър Анистън не може да си спомни кой е колегата ѝ от „Приятели“ Дейвид Шуимър в нова реклама за Супербоул - финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ.

Смешното видео, което обиколи света за нула време, показва Анистън, която, наред с други известни лица, забравя нещо от живота си, за да се уверят, че имат достатъчно място в паметта си, за да си спомнят, че услуга за доставка на храна в Америка, доставя нещо повече от продукти.

Анистън се обръща към Шуимър с думите „Срещали ли сме се?“, който от своя страна се опитва да я прегърне, след като я забелязва на оживена холивудска снимачна площадка.

Смутеният Дейвид ѝ напомня, че са работили заедно в продължение на десетилетие, но тя продължава да не си спомня, кой е човекът срещу нея - „Ти наистина не се сещаш кои съм, нали?“ смутено я пита Дейвид.

Снимка: Instagram/@_schwim_

„Ненавиждам този град”, отсича той, докато Анистън си тръгва, мърморейки си: „Все едно мога да забравя 10 години от живота си“.

Сякаш е възможно някой да забрави, Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър в култовите им роли на Рос Гелър и Рейчъл Грийн и тяхната романтична история и приятелство, в любимия на поколения сериал Приятели“.

Въпреки пропуските в паметта на Анистън, събирането на двамата стари приятели е добре дошло за феновете, като се има предвид, че те не са споделяли екрана заедно, откакто се появиха в специалният филм на Приятели през 2021 г. 

В рекламното видео се отличават и други популярни лица, като Дейвид и Виктория Бекъм, които не могат да си спомнят името на поп групата Спайс Гърлс“, с която Виктория доби световната си слава през 90-те.

От излъчването си рекламата е събрала близо 2 млн. гледания в YouTube.