Иди ми, дойди ми. Изглежда, че Аштън е осъзнал какво точно се случва с брака му и сега пък е решил да го спасява.

И след много „ще се развеждат, няма да се развеждат” наяве излезе истината - слуховете за караници между двамата и изневярата на Аштън се оказват верни. Затова съвсем неотдавна Деми Мур подаде официална молба в съда за прекратяване на брака й с младичкия заместник на Чарли Шийн в „Двама мъже и половина” .

Той обаче не бил съгласен с решението й и всячески се опитвал да спаси брака си. Аштън Къчър дори поканил актрисата на разходка в природата и довел с тях учител по Кабала - древното мистично учение (по което преди години луднаха доста от звездите, начело с Мадона), което търси връзката между очевидно житейското и "предначертаното". Мур обаче била непреклонна.

Експертът трябвало да помогне на двойката да намерят път към помирението, съобщава БГНЕС. Това обаче не накарало Деми да размисли и тя се обърнала към адвоката си, който да ускори процедурата по развода. Близък до актрисата източник сподели, че Деми не може да прости, защото се чувства унизена от съпруга, когото толкова много е обичала