Поп звездата Деми Ловато, която наскоро разкри за битката си с наркотиците в документална поредица за YouTube, ще преследва НЛО в следващия си телевизионен проект, съобщава "Дедлайн".

Стрийминг платформата Peacock е поръчала поредица от четири серии, наречена "Неидентифицирани с Деми Ловато" (Unidentified with Demi Lovato), в която певицата, нейният скептичен най-добър приятел Матю и сестра й Далас се опитват да помогнат за разкриването на истината за явленията, свързани с НЛО. 

Докато се консултират с водещи експерти в областта, тримата ще разследват неотдавнашните свидетелства за НЛО, ще разкриват тайни правителствени доклади и ще провеждат наблюдения сред известни горещи точки, където са наблюдавани неидентифицирани летящи обекти.

Новината идва след като Ловато разкри в Инстаграм профила си през октомври, че е прекарала няколко дни в националния парк "Джошуа Три" с д-р Стивън Гриър, който твърди, че е един от "най-известните авторитети в света по въпроса за НЛО, извънемния интелект и инициирането на мирен контакт с извънземна цивилизация", както и свидетел на "най-невероятните наблюдения както в небето, така и на крачки от мен".

"Ако можехме да накараме 1% от населението да медитира и да осъществи контакт, щяхме да принудим нашите правителства да признаят истината за извънземния живот сред нас и да променят нашите разрушителни навици, унищожаващи планетата ни", казва още Ловато.