Хората още не са изследвали напълно нашата планета, но мнозина от десетилетия отправят поглед към звездите и се питат сами ли сме във Вселената. Уфологията се занимава с предполагаемите посещения на извънземни летящи апарати и десетки хиляди хора твърдят, че са ги виждали. Сред тях има и доста известни личности.

Най-новата информация за отношенията ни с извънземните идва от бившия командир на израелската космическа програма Хаим Ешед. Наскоро пенсионираният военен издаде книга, в която разказва за информацията, която е получил, докато е бил част от военните сили на Израел. Колегите на 87-годишния мъж смятат, че той е стигнал твърде далеч в заключенията и твърденията си, но не оспорват приноса му и професионализма му.

Снимка: istockphoto.com

Хаим Ешед твърди, че Земята е част от междугалактическа федерация и правителствата на Израел и САЩ за наясно с това. Според него земни представители от САЩ са се срещнали с представители на федерацията в тайна база на Марс. Един от хората, които са били запознати с тази свръхсекретна информация, е бил амерканският президент Доналд Тръмп, който почти я е разкрил пред света, но му е било забранено, за да се предотврати паника сред населението.

От НАСА продължават да твърдят, че все още не са попаднали на неопровержими доказателства за живот извън нашата планета. Много учени отхвърлят твърденията на Хаим Ешед и смятат, че думите му а само шега, целяща да направи реклама на книгата му.

Снимка: istockphoto.com

Въпреки това много хора приемат твърденията за истина и за доказателство, че Те са някъде там и може би дори са слизали сред нас. Един от тези хора е музикантът Роби Уилямс.

Роби Уилямс
Снимка: Getty Images

Музикантът счита Хаим Ешед за „много начетен джентълмен“ и го уважава. Според него е разбираемо да приемаме с недоверие повечето твърдения за извънземен контакт, но в случая става дума за човек с огромен опит и безспорен авторитет.

Роби Уилямс е убеден, че има извънземен живот и не е единственият. На следващата страница може да прочетете какво мислят други известни личности за съществуването на живот извън Земята >>>