Чаровната Даяна Ханджиева от "Фермата" днес навършва 29 години. 

"Последна обиколка с двойката отпред. После спирам да играя на криеница, if you know what I mean. 
Странно е да си пожелаваш сам честит рожден ден, така че Честит рожден ден на всички, родени днес! Да ни върви по вода и да не се плашим от дъжда, защото без него ще видим дъга, ама друг път" - пожела си тя в социалните мрежи. 

Даяна провокира изключителен интерес с участието си във "Фермата". С красивата си усмивка и дълга коса, тя беше една от най-чаровните участнички. Отношенията й с Дани Белев и Петър пък провокираха много и различни реакции както между участниците, така и сред зрителите. 

КОЯ Е ДАЯНА ХАНДЖИЕВА?

Актрисата доби изключителна популярност с главната си роля в сериала "Скъпи наследници". Една жена на кръстопът влезе във "Фермата", за да провокира късмета си. Преди това е приключила една дълга връзка. Във "Фермата" влиза, за да се хвърли здраво в битка с егото и страховете си. 

Много емоционален момент за нея във "Фермата" беше изненадата, която Дани й подготви. Илюзионистът я покани на покрива, за да гледат заедно изгрева. Гурме закуската пък включваше филии с лютеница. 

Припомнете си този интересен момент тук. 

НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ МОМЕНТИ НА ДАЯНА

Рожденият ден, който днес Даяна отбелязва с философски размисли, преди години тя празнува във фермата. Тогава я очакваха много изненади. И това, че всички участници й изпяха "Happy birthday" беше най-малката от тях. 

По-късно за Даяна имаше специално шоу с фокуси танци и песни. Тези незабравими моменти може да си припомните тук.

Даяна дори се разплака на някои от изненадите. 

Всички фенове на предаването обаче си спомнят, че след сближаването си с Дани, Даяна промени отношението си към него. В един момент тя стана доста по-близка с пилота Петър. Двамата дори прекараха една нощ заедно, която провокира различни въпроси.

КАКВО СЕ СЛУЧИ С ДАЯНА СЛЕД "ФЕРМАТА"?