Увереният в победата си алфа мъжкар Петър Петров не успя да стигне до финала на риалитито "Фермата". Той отпадна след дуел с Боби и се размина със сумата от 100 000 лева.

В условията на пандемия пилотът няма възможност и да практикува професията си, каза той в "Преди обед", затова в момента си почива и не се занимава с нищо.

За победата:

"Победата не е на всяка цена", неочаквано коментира Петър, определящ себе си като човек, който мрази да губи.

За Калоян:

"Той е по-добрият вариант за финала от мен. По-достоен е", каза за новия си приятел Калоян, с който планираха да се срещнат заедно във финала.

Петър коментира също думите си, че ако беше спечелил би разделил наградата с Калоян, защото "без него не бих стигнал толкова далеч." Пилотът обобщи, че в лицето на Калоян е спечелил много повече от пари.

За Даяна:

Петър разкри, че противно на телевизионния му образ той е човек, който трудно допуска нови хора към себе си. За Даяна каза, че "нямаше химия" и че като жена я е харесвал, но не и като партньор.

"Нейните сигнали като цяло бяха доста силни, но и малко объркващи. Като цяло дори и самият Данчо успя да се обърка. Просто е много чаровна и може би ние мъжете възприемаме това нещо като свалка или флирт, а то всъщност не е така"

Какво каза за Хепи Ванче и дали е свободен в момента чуйте във видеото по-горе, а цялото предаване може да гледате на btvplus.bg