Чарлийз Терон е звездата на корицата на новия брой на списание Harper's Bazaar, като актрисата позира в бяла рокля Dior, а на кадрите от фотосесията в списанието я виждаме ту с кожено палто и костюм The Row, ту с дънков гащеризон Alaia, пуловер Tom Ford, панталон Loewe или тениска Prada, която се превърна в едно от най-горещите неща за сезона.

В интервюто Чарлийз направи неочаквано признание. Оказва се, че по време на пандемията тя за малко не се е омъжила: „По време на пандемията един човек имаше планове да се ожени за мен. Беше много дълбока връзка. Но не бях сигурна (дали да се оженя). Не знаех дали го искам. Толкова съм отвикнала от това”.

В момента Терон е необвързана, тя и преди е казвала, че не иска да се омъжва.

В интервюто 47-годишната Терон разказа как е взела решението да участва във филма „Училището за добро и зло” на "Нетфликс" - нещо като хибрид между Хари Потър и Спящата красавица, базиран на популярната поредица от детски фантастични приказки. Терон каза, че осиновените й дъщери, 10-годишната Джаксън (Джаксън е биологично момче, но според Терон иска да го възприемат като момиче) и 7-годишната Аугуста, са били нейните основни вдъхновения, пише още БГНЕС.

„Най-големият стимул за мен беше, че децата ми потенциално биха могли да го харесат (филма)”, отбелязва Терон. Това означава, че те все още не могат да се запознаят с по-голямата част от нейната филмография заради възрастта им.

Те се чувства "спокойни" относно славата на своята майка, въпреки че понякога се преструват, че са смутени, казва Чарлийз.

„Понякога, когато видят моите билбордове, могат да се направят, че ги е срам. Те ще кажат: "О, Боже мой. Не гледай, мамо. Има твоя голяма снимка", допълва Терон.

„Когато децата ми кажат: „Мамо, никой не прави паста по-добре от теб“, това с нищо не може да се сравни. Нямам нужда да ми казват: „О, ти си в този филм“. Все още не мога да се примиря, че има жена в нашия социален кръг, която прави френски тост, от който децата ми са във възторг. Тя ми даде рецептата и я пробвах. Но всеки път, когато ги правя, децата ми казват: „Не, на леля Никол е по-добре“. И си мисля, че по дяволите, това са нещата, които най-много ме вълнуват”.

Актрисата сподели някои от тайните на отглеждането на деца: „Искам винаги да са любопитни – любопитни как живеят другите хора, къде живеят другите хора. Защото мисля, че най-големият подарък, който мога да им дам като майка, е да им отворя очите за това, което е извън техния мъничък свят, каза актрисата”.

Терон е и продуцентка от много години (основава компанията си през 2003 г., когато снима Monster, за да защити режисьорската визия от влиянието на инвеститори, които искат „гореща лесбийска драма“). В новото интервю Шарлийз каза, че тогавашното лишаване от права на актьора е било „унизително“.

„Абсолютната липса на контрол върху това, което носите, е голям проблем, който ме измъчва от години. Наистина е унизително това, че някой може да прави проби с теб направо пред всички. Когато започнах, не се говореше за това. Те просто казаха: "Облечи това." И по-специално си спомням един филм, този мъж, режисьорът, който просто пробваше дреха след дреха върху мен. И беше толкова очевидно, че това беше свързано с моята сексуалност, с това колко желана за мъжете искаха да ме направят във филма. Когато започнах кариерата си, това беше норма”, спомня си Терон.

Вижте повече за Чарлийз Терон в следващото видео: