Актрисата Чарлийз Терон, която спря дъха ни през 2015 г. с шеметния екшън „Лудия Макс: Пътят на Яростта“, сподели една от малкото снимки на осиновената си дъщеря Джаксън.

„Нова година, същата енергия“, написа актрисата към снимката, на която тя и Джаксън спят заедно на дивана. „Хайде, 2022, не бъди кучка!“

Чарлийз осинови две момчета – Джаксън през 2012 г. и Аугъст през 2015 г. Тя рядко споделя подробности за личния си живот и още по-рядко за децата си, но през 2019 г. съобщи, че Джаксън е транс и се определя като момиче.

Детето е било едва на три години, когато е заявило на майка си, че не е момче, а момиче. Носителката на „Оскар“ е подкрепила дъщеря си и се гордее със смелостта ѝ да бъде такава, каквато се чувства.

„Историята на дъщеря ми си е нейна и ако един ден реши, ще я разкажа“, каза Чарлийз Терон. „За мен, като нейна майка, беше важно да кажа на света, че ще съм благодарна, ако се обръщат към нея така, както самата тя желае. Колкото повече растеше, толкова повече я нараняваше това, че говоря пред медиите за нея в грешен род. Не желая да съм такава майка.“