Актрисата Дрю Баримор, която води свое собствено токшоу, продължава да кани някои от най-популярните холивудски актриси, за да разговарят за любовта и семейството. Тази седмица на гости ѝ беше холивудската звезда Чарлийз Терон, която сподели, че от години не е имала романтична връзка, макар че не е започнала да излиза по-малко на срещи. Терон вече има съвсем различни критерии за мъжете и тази промяна в мисленето ѝ се дължи на двете ѝ осиновени деца.

Снимка: Getty Images

Била съм на няколко срещи, но не съм имала нито една връзка през последните 5 години“, сподели тя. „Когато мои приятели ми кажат да изляза на среща или ми препоръчат да се запозная с някой мъж, винаги съм отворена за тази възможност.

Последната известна връзка на Чарлийз Терон е с актьора Шон Пен, с когото тя излизаше между 2012 г. и 2015 г. Преди това Чарлийз имаше дълга връзка с актьора Стюарт Тоусънд, с когото бяха заедно от 2002 г. до 2010 г.

Снимка: Getty Images

През 2012 г. Чарлийз Терон осинови момченце, а през 2015 г. и момиченце. Миналата година актрисата разкри, че по-голямото от двете ѝ деца се идентифицира като момиче и по тази причина тя го отглежда и се държи с него именно като такова. За нея Джаксън е точно толкова момиче, колкото по-голямата си сестра.

Избрала да отглежда децата си като самотна майка, Чарлийз вече има много по-големи очаквания от връзките си с мъже:

Намирам се в такъв етап от живота си, когато имам много високи очаквания. Животът ми в момента е перфектен, така че ако някой иска да влезе в него, трябва да е способен да го направи дори още по-хубав. Няма да приема нищо по-малко от това.

Актрисата се надява, че перфектният човек за нея ще се появи, но в никакъв случай не се е фокусирала върху намирането му, защото дори сега не счита, че нещо ѝ липсва:

Мога съвсем искрено да кажа, че не се чувствам самотна. И причината не е, че когато осинових децата си те заместиха нещо или пък ме накараха да загубя интерес към нещо. Буквално преди няколко секунди говорих с един, който ми се стори много секси. Така че продължавам да флиртувам на пълни обороти. Просто да си родител е голяма отговорност и очакванията ти за партньор са много по-високи. Важно значение има и това, че когато вечер си лягам след цял ден, прекаран с децата си, не искам този ден да е бил по никакъв начин различен.

Снимка: Getty Images

Звездата от „Лудия Макс“ не желае да обезсърчава потенциалните ухажори, просто иска да е ясно, че в никакъв случай не държи да си намери мъж на всяка цена. И все пак не спира да се надява: „Някой просто трябва да се стегне и да излезе напред“.