Те са известни и богати и могат да си позволят по няколко бавачки за децата си, но когато стане дума за домашно обучение и възпитание, то отговорността пада само и единствено върху родителите. По време на пандемията на всички знаменитости им се наложи да обърнат сериозно внимание на малките си наследници и да им помагат усилено с ученето на уроците. Актрисата Чарлийз Терон не направи никакво изключние.

В скорошно интервю русоскосата актриса сподели как й се отразило това да обучава сама двете си дъщери по време на пандемията. 44-годишната холивудска звезда се пошегува, че заснемането на екшън филми е по-лесно от това да се занимава с уроците на двете си деца – Джаксън на 8 и Оугъст, която ще навърши 5 през юли.

„Бих казала, че най-голямото предизвикателство е да ги обучавам“, добавяйки „Беше невероятно стресиращо време за мен и бих участвала в екшън филми отново и отново пред това да обучавам сама децата си.“

Чарлийз е известна с това, че не обича да сподея снимки на децата си, но през май звездата пусна рядък кадър от заснемането на филма „Лудия Макс: Пътят на яростта“. На него 44-годишната холивудска красавица е прегърнала Джаксън, вероятно успокоявайки я, докато хора от екипа продължават да се грижат за нейната зловеща визия в лентата. С тази снимка Терон отбелязва две годишнини – че тогава е станала майка и годишнина от излизането на филма, в който тя си партнира с Том Харди. Голяма част от снимките са били заснети в Намибия.

„Станах майка точно след като започнахме снимките. Поне детето винаги ще се забавлява с факта, че е прекарало първата си година на военно поле.“

Предишната снимка, с която актрисата позволява на феновете да погледнат в света на децата й, е от миналото лято по време на семейна ваканция.

Припомняме, че по-голямото й дете Джаксън се отглежда от холивудската актриса като момиче. „И аз мислех, че е момче, но когато беше на 3, ме погледна и каза: „Аз не съм момче“, споделя носителката на „Оскар“ за решението си да отглежда 8-годишния си син като момиче.