Актрисата Чарлийз Терон осиновява Джаксън, когато е бебе и го представя на света като момче. Днес, няколко години по-късно, 43-годишната холивудска звезда говори открито защо започнала да облича Джаксън с поли и рокли. А поводът са множество папарашки снимки, които показват малкият с розови дрехи, рокли, поли, плитки и момичешки аксесоари.

„И аз мислех, че е момче, но когато беше на 3, ме погледна и каза: „Аз не съм момче“, това споделя носителката на „Оскар“ за решението си да отглежда 7-годишния си син като момиче.

Чарлийз има и още едно дете – момиче на име Оугъст, което в момента е на 4 и също е осиновено.

„Имам две прекрасни дъщери и като всеки родител искам да ги защитя и да ги видя щастливи“, заявява още актрисата, цитирана от DailyMail.

В още разсъждения за родителството Терон добавя:

„Те са родени, каквито са и точно там, където и двете трябва да намерят себе си и какви искат да бъдат не е решение, което аз трябва да взема. Работата ми като родител е да им се радвам, да ги обичам и да се уверя, че те имат всичко, от което се нуждаят, за да бъдат това, което искат.“

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Драматичните събития в живота на актрисата са добре познати на обществеността. Силния си характер актрисата споделя, че е наследила от майка си Герда, която, за да защити себе си и нея, застрелва бащата на Чарлийз пред очите й. Съдът я намира за невинна. Герда поема строителната фирма на мъжа си и от западащ бизнес я превръща в печеливша компания.