Актрисата Чарлийз Терон се разчувства, спомняйки си за първата си година като майка, като сподели кадър от заснемането на филма „Лудия Макс: Пътят на яростта“. На нея 44-годишната холивудска красавица е прегърнала своята син Джаксън, вероятно успокоявайки го, докато хора от екипа продължават да се грижат за нейната зловеща визия в лентата. С тази снимка Терон отбелязва 2 годишнини – че тогава е станала майка и годишнина от излизането на филма, в който тя си партнира с Том Харди. Голяма част от снимките са били заснети в Намибия.

„Станах майка точно след като започнахме снимките. Поне детето винаги ще се забавлява с факта, че е прекарало първата си година на военно поле.“

В кадър влиза и дизайнерът на костюмите, който Чарлийз споменава в поста.

За мама Терон се знае, че рядко показва децата си в социалните мрежи. Последната снимка, с която актрисата позволява на феновете да погледнат в света на децата й, е от миналото лято по време на семейна ваканция.

Преди това единствената снимка на Джаксън, който е осиновен през 2012 година, и на другото й дете Огъст, осиновена през 2015 година, беше споделена в Световния ден на осиновяването през 2016 година.

През декември 2019 година Терон говори открито за осиновяването им.

"Всичко, на което се надявах, че ще се случи по време на процеса по осиновяването ми, се случи, защото тези две деца бяха предназначени да бъдат в живота ми - и те са мои деца", заявява тя в интервю.

За обществеността не е никава тайна, че по-голямото й дете Джаксън, което вече е на 8 години, се отглежда от холивудската актриса като момиче.

„И аз мислех, че е момче, но когато беше на 3, ме погледна и каза: „Аз не съм момче“, споделя носителката на „Оскар“ за решението си да отглежда 8-годишния си син като момиче.