Трудно можем да си представим поредицата „Умирай трудно“ без Брус Уилис в ролята на неразрушимия Джон Маклейн. Някои почитатели на поредицата обаче имат още по-смели представи за бъдещето на екшън класиката – лесбийка в главната роля.

„Лесбийските романтични комедии са нещо хубаво, но това, което наистина искам да видя, е „Умирай трудно“ с Чарлийз Терон, която се опитва да спаси съпругата си“, написа потребител на Туитър. И за негова изненада самата Чарлийз Терон коментира, че е готова за подобен проект:

„Къде да се подпиша“, написа тя и сподели поста на почитателя си миналата година.

Снимка: Getty Images

В ново интервю за „Vanity Fair“ актрисата отново спомена тази идея и потвърди, че ако ѝ предложат такава роля, ще приеме веднага.

„Когато видях тази идея в Туитър си казах, че този човек трябва да предлага идеи за филми“, каза тя пред списанието. „И заради факта, че ще бъдат две жени, бях готова да приема веднага.“

Снимка: Getty Images

Дори някога наистина да има такъв проект, ще трябва доста да почакаме, защото Брус Уилис ще влезе в ролята на Джон Маклейн поне още веднъж. Преди време беше обявена идеята за филм, посветен на героя, който няма да бъде част от поредицата „Умирай трудно“. Филмът вероятно ще се казва само „Маклейн“, но не е ясно какво точно ще разказва.