Домашните любимци не са само каприз или временна приумица. Тя са истински членове на семейството, които имат нужда от любов и отделено време. Това правио важи и за известните, независимо с колко големи имения разполагат или каква луксозна храна могат да сипят в купичките на животинките.

Вижте какви са и как се казват кучетата, за които се грижат с много внимание някои от известните актриси и модели на Холивуд.

 

Салма Хайек е страстен любител на животните и природата. Освен няколко кучета, тя има лама алпака, коне, прасе, споделяла е, че в имението й спонтанно са ги посещавали и сърни.

Чарлийз Терон има не едно, а цели 3 кучета от различни породи. И трите са чести гости в леглото й.

Кучето на Джулиан Мур шофира. "Да, тя е гений, нали?", написа актрисата, след като сподели кратко видео как домашният й любимец Мили управлява автмобила й.

 

 

 

Кая Гербер нарича себе си мама, защото има малко осиновено кученце. Според нея това е най-добрият приятел, който едно момиче може да има. То е едно от спасените кученца на фондация Labelle.

Актрисата Кристин Бел се радва на компанията на бял пудел с име Франк. Освен него има и още еднa четирикракa рошлa, който се казва Шери и обича да дъвче обувки.

Изи се казва малкото кученце на Наоми Уотс. По време на карантината тя е една от причините актрисата и децата й да запазят кондицията си. Изи пристига в дома им точно през март. Обича да тича в двора на къщата, покрит с трева и да й хвърлят тънка пръчка.