В списъците на една от най-големите застрахователни компании за домашни любимци VPI са записани имена, които собствениците най-често предпочитат за своите любимци. Макс и Белла са на челни позиции сред най-популярните кучешки названия. Как известните кръщават кучетата си в България вижте в статията по-долу.

АМАРИС

е померан и си има Мария Илиева. Певицата често споделя снимки с малката пухкава топка в Инстаграма си. Амарис пътува с нея в колата, както и за различни участия или на гости при приятели. 

МЕЛИ И ДЖЕРИ

са две лаещи сладурчета, които си имат певицата Люси Дяковска. Джери е и първото момченце в семейството на певицата. Тя ги взима със себе си, когато пътува към България или Германия. 

ЗАХАРИ

си има Вики Терзийска. Или пък обратното. Коргито е един от добрите приятели на дъщерята на певицата от "Мастило" - София. В началото били решили да се казва Алфред, но с времето се наложило избраното име. На галено му казват Хари, Кеко, Божко и дори Есмералда. 

РАЯ

си има актриса от сериала "Столичани в повече", а именно Албена Павлова. Кучето е намерено до една улична чешма. Актрисата обожава кучета и това е поредното, което се радва на нейните грижи и любов. Пръв е лабрадорът Марло, след което - Индира, осиновена от приют в Перник.

Снимка: .facebook.com/АлбенаПавлова

КАЯ

често слуша песните на Любо Киров. Тя е порода акита, много пухкава и бяла. Обожава да тича из двора на къщата на певеца в Симеоново.


ЛОЛА

си има стопанка, която готви чудесно - Катето Евро. Тя е порода джак ръсел. Лола често придружава Катето евро и внучката й при разходките им в планината.

ТИТАН

си има Алекс Петканова и широк двор за тичане. Неговата порода е кане корсо. Кучетата от тази порода наистина стават доста големи на ръст.


АРНИ

е името на малкия пинчер на Ива Екимова. Всъщност кученцето има и свой собствен профил в Инстаграм. Той е порода мини чикуакуа. Освен че е супер сладък, е и повод Ива да се нарече "баба".