Брадли Купър привлече доста внимание към интимния си живот, след през 2019 г. като се появиха слухове, че има връзка с Лейди Гага и отношенията му с Ирина Шейк се разпадат. Връзката му с Шейк действително се разпадна, а отношенията с Лейди Гага не стигнаха доникъде, но интересът към Брадли не стихна. Много от почитателките му обаче може и да не подозират, че актьорът някога имаше връзка със звездата от „Дневникът на Бриджит Джоунс“ Рене Зелуегър.

Два кратки брака предшестваха връзката им

Брадли Купър и Рене Зелуегър се запознават докато работят заедно по филма „Дело 39“ през 2006 г. По това време Рене тъкмо е приключила съвсем кратък брак, а Брадли Купър се е насочил към друг.

През 2005 г. Рене изненадва всички, като сключва брак с музиканта Кени Чесни, когото познава едва от пет месеца. Краткото им познанство обаче ражда и кратък брак – едва след четири месеца двамата анулират брака си.

Снимка: Getty Images

Като причина за анулирането е посочена „измама“, което поражда слуховете, че Кени е гей, но музикантът ги отрича. По-късно става ясно, че са избрали опцията „измама“, защото е най-малко вредящата.

Снимка: Getty Images

Когато Рене и Брадли се запознават през 2006 г., актьорът е сгоден за приятелката си Дженифър Еспозито и в предпоследния ден от 2006 г. сключва брак с нея. През лятото на следващата година двамата се разделят и финализират развода си през ноември 2007 г.

Рене и Брадли – връзката

През 2009 г. Рене Зелуегър и Брадли Купър се събират отново за забавената премиера на филма „Дело 39“, който са снимали три години по-рано. Покрай това приятелството им се задълбочава и двамата започват да излизат.

Те са изключително потайни като двойка и не знаем почти нищо за връзката им, освен, че са се обичали. Това потвърждава самият Брадли Купър.

Снимка: Getty Images

„Не мога да кажа достатъчно неща за нея“, сподели Брадли Купър през 2010 г. „Просто много я обичам. Обичам да работя с нея. Има толкова много неща, които да науча от нея.“

Появява се информация за годеж, която двамата отхвърлят.

Действително по това време Рене е значително по-успешна като актриса от Брадли, но и неговото време идва – през 2011 г. излиза филмът „Високо напрежение“, който прави Брадли Купър световноизвестен. И, според слуховете, именно това създава напрежение между него и приятелката му.

Същата година двамата съобщават за раздялата си.

Припомняме ви и за други бивши двойки, които може да сте забравили: