Напоследък новините около Бен Афлек не са никак малко, а хубавото е, че са все положителни. Актьорът се лекува от алкохолната си зависимост и дори говори открито пред медиите за нея, за своя развод с Дженифър Гарнър и за децата им. Съвсем скоро по кината излезе и най-новия филм с негово участие „Извън играта“.

А новостите около 47-годишната знаменитост не свършват. По всичко личи, че холивудската звезда има нов човек до себе си, твърдят медиите зад Океана. Това е с 16 години по-младата актриса Ана де Армас, с която актьорът е бил забелязан на романтично пътешествие в Куба. Двамата са били в привидно добро настроение, като Афлек се снимал с фенове и правел смешни физиономии.

Бен и Ана, която ще е следващото момиче на Бонд в новия филм “No time to die”, започнали да прекарват все повече време заедно след края на снимките на филма „Deep Water”, в който двамата играят женена двойка. Първоначално актьорите били забелязани заедно в бар в Ню Орлиънс през януари. Свидетели твърдят, че Афлек обсипвал Ана с ласки на испански (нейн роден език) - език, който той владее добре, благодарение на пребиваването си в Мексико, когато бил тийнейджър и снимал сериал там.

Поредица от снимки от последната седмица, които са споделени от фенове, доказват твърденията на медиите. В Хавана, който е родният град на 31-годишната актриса, двамата вечеряли в ресторант, след което се снимали с главния готвач.

Двамата са забелязани да се снимат и с група фенове.

Двамата били видени заедно и на летището в Коста Рика.

Коя е Ана де Армас?

Ана Селия де Армас Касо е кубинско-испанска актриса. Тя прави актьорския си дебют в испанския филм от 2006 г. „Una rosa de Francia“. През 2015 г. играе в първия си американски филм – „Чук-чук“. През 2017 г. участва в ролята на холограма с изкуствен интелект във филма „Блейд Рънър 2049“, като за това си участие получава световно признание от критици. През 2020 г. ще участва в следващия филм за Джеймс Бонд – „No Time to Die“. Зад гърба си има един брак, който приключва през 2013 година.

 

Снимка: Getty Images