Том Холанд и Зендая се завръщат в киновселената на „Марвел“! В разговор пред „Варайъти“ продуцентката Ейми Паскал сподели, че четвъртият филм за Спайдърмен с двойката е в процес на разработка, но наскоро е спрял развитието си заради продължаващата стачка на сценаристите.

"Ще правим ли още един филм? Разбира се, че ще го направим", обясни тя. "В процес сме на работа, но заради стачката на сценаристите никой не работи. Всички сме поддръжници и когато се съберат, ще започнем".

Последният филм от франчайза излезе през 2021 г. с премиерата на "Спайдърмен: Няма път към дома".

Снимка: Getty Images

Във филма феновете видяха как 27-годишният Холанд се завръща като Питър Паркър, а 26-годишната Зендая вече е в един свят, научил за самоличността му на супергерой. В желанието си да се върне към начина, по който нещата са били преди всички да разберат, че той е Спайдърмен, Питър прибягва до помощта на Доктор Стрейндж, за да промени хода на историята.

Макар че не се знае много за детайлите в четвъртия филм, филмът ще отбележи завръщането на актьорите там, където според съобщенията те са започнали да се виждат за първи път.

Макар че двамата пазят връзката си сравнително лична, те станаха официални в Instagram през септември 2021 г. със снимка зад кулисите, в която Холанд нарича Зендая "Моята MJ" като част от честването на рождения ѝ ден.

Снимка: Getty Images

Двойката беше видяна заедно да гледа плейофния мач от НБА между "Лос Анджелис Лейкърс" и "Голдън Стейт Уориърс" в "Чейс Сентър" в Сан Франциско по-рано през май, пише още БГНЕС.

Вижте повече за "Спайдърмен" в следващото видео: