В месеца на любовта VOYO ви предлага богата селекция от романтични филми. Тук ви представяме 5 от хитовите заглавия, а в каталога на платформата можете да гледате още над 9000 часа сериали и филми от всички жанрове.

1. Любов в сърцето
(Love is Trending)

Маккензи е най-търсеният организатор на събития в Ню Йорк, но напоследък някой се опитва да ѝ открадне лидерската позиция, а с това и нейните клиенти. Тя трябва да намери начин да се върне на върха, но преди това от нейната помощ се нуждае и най-добрата ѝ приятелка Оливия, чиято сватба ще трябва да планира. За тази сватба ще помага и Дилън, братовчед на Оливия, който е стара страст на Макензи, и който понастоящем работи във фермата за кленов сироп на баща ѝ. Двамата с Дилън започват да прекарват все повече време заедно, което разпалва любовта и им носи повече от това, което двамата са си представяли.

 

2. Любов в ледения замък
(Winter Castle)

Джени е редактор в списание и мечтае да публикува собствени приказки. Сестра й Меган ще се омъжва и цялото семейство заминава за приказен леден хотел, където ще бъде сватбата. Младоженецът Антъни е поканил свой приятел – Крейг, който е вдовец и има момиченце. Джени е привлечена от него, дъщеричката му също я харесва, но Крейг си е довел приятелка, затова шансовете на Джени изглеждат замръзнали в снега, ако не открие нещо по-топло в тази ледена приказка...

3. Любовен лабиринт
(Amazing Winter Romance)

Преди 10 години Джулия е напуснала своето малко градче в Северна Дакота, за да стане водещ журналист в Чикаго. Сега животът й е динамичен, но скучен. В резултат, тя постепенно е загубила вдъхновение и радостта от живота. Затова шефката й решава да я върне за кратка почивка в родното й градче, където Джулия открива не една изненада. Приятелят от детството й Нейт е построил огромен снежен лабиринт, който очарова посетителите с идеята да откриват чудеса, като първото от тях е да не изгубят себе си. Това е предизвикателството и към самата Джулия, която си мисли, че отдавна е приключила с романтиката, но неочаквано и за самата нея, се оказва, че не е точно така.

4. Сватба в Рим
(Hochzeit in Rom)

Между архитекта Макс и сервитьорката Бианка припламва любов от пръв поглед. След като двамата прекарват две вечери заедно, Макс трябва да се върне в Кьолн, а Бианка при семейството си в Рим. Макс обаче не може без нея и заминава за Рим в опит да я открие.

5. Природата на любовта
(Love and Glamping)

Кейти получава предложение да напише първия си материал за списание... за луксозен къмпинг. Тя мрази заниманията на открито, но вярва, че това може да бъде нейният голям пробив и решава да приеме. Уил, който е „иконом на лагера“ трябва да я разведе из целия курорт. Докато й показва неустоимата красота на необятната природа и забавлението от екстремните спортове, Уил неусетно кара Кейти да преодолее страховете си и да отвори сърцето си. Колкото повече време двамата прекарват заедно, толкова по-силна става връзката между тях.

 

  • Любовно съчетание според зодията: Стрелец
  • FIT LADY, епизод 4: Рецепта за Великденските пости - протеинов пудинг (ВИДЕО)
  • Любовно късметче на деня: За песента, с която душата пее на Бог
  • Любовно късметче на деня: За най-естественото обезболяващо в живота
  • Любовно късметче на деня: За истинския път в живота
  • 10 места в Европа, които са перфектни за влюбени двойки (част 2)
  • Любов ли бе, да я опишеш
  • Любовно съчетание според зодията: Скорпион
  • Как да кажем "Обичам те" на всеки европейски език
  • Любовно късметче на деня: За истинския рай в живота