Уорбър Брос приключи събитието DC Fandome в събота вечерта с дългоочаквания панел за "Батман" на Мат Рийвс. Напълно очакваше, събитието беше фокусирано върху предстоящата трансформация на Робърт Патинсън в ролята на Черния рицар.

Разкошно озвучен с песента "Something in the Way" на Nirvana, гръндж бандата на покойния Кърт Кобейн, първият трейлър на филма ни пренася в Готъм Сити, разкривайки естетика и реализъм, който сме усещали в "Черният рицар" на Кристофър Нолан през 2008 г. 

"Черният рицар", базиран на измисления герой на DC Comics – Батман, и е продължение на филма "Батман в началото" от 2005 г., като ролята на Жокера се изпълнява от покойния Хийт Леджър. 

И все пак, за разлика от трилогията на Нолан (Черният рицар, Черният рицар: Възраждане, Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта, визията на Рийвс носи доста по-осезаем антитопичен, пънк-рок финиш, който чувстваме като черпещ вдъхновение от "Град на греха" на Франк Милър.

Според Мат Рийвс историята в новия филм за Човека-прилеп се развива през втората година от живота на Брус Уейн като Батман.

Трейлърът започва със зловещи звуци от късане на гафер и стряскащо облепено лице, върху което четем "Без повече лъжи", като видимо историята се върти около мистериозно убийство.

Трейлърът ни дава възможност да хвърлим първи поглед върху Зоуи Кравиц като Жената-котка и футуристичния Батмобил, който е като изваден от "Лудия макс: Пътят на яростта" на Джордж Милър.

Гледайте впечатляващия трейлър във видеото по-долу.