Понякога толкова силно искаме да избягаме от реалността, че съзнанието ни рисува какви ли не чудати картини. Точно навреме, за да разнообрази сивите зимни месеци и да отговори на най-смелите ни нереалистични представи идва и новата анимация на "Дисни" и "Пиксар", която наготово ще ни поднесе един нов магически свят. 

"Напред" е приключение от нова висота, което ще владее кината през 2020 г., събирайки на едно място елфи, еднорози, говорещи животни, магически създания – всички те в едно красиво и любопитно съжителство.

В центъра на сюжетната линия на "Напред" са двама очарователни братя елфи. Те поемат смело напред към едно вълнуващо пътешествие, което да им разкрие дали все още някъде е останало поне мъничко магия.

За да проследим тяхната необикновена история, ще ни се наложи да посетим  един приказен свят, в който уличните животни са еднорози, а джуджета, кентаври и дракони живеят заедно в най-съвременни условия на цивилизацията. Чудати картини, готин хумор и непредсказуеми случки очакват всички любители на анимационната вселена.

Режисьор и сценарист на "Напред" е Дан Сканлън ("Колите"), а продуцент е Кори Рей. Това е и екипът, който стои и зад "Университет за таласъми". Музиката е на Джеф Дана ("Добрият динозавър") и Михаел Дана ("Животът на Пи").

Продължаваме "Напред" към 2020 г., когато на 6 март на 2D и 3D се пренасяме в много симпатичен нов свят. Гледайте трейлър с български субтитри във видеото по-горе.