Шанън Маккий е на 27 години, живее в Малибу и дотолкова е свикнала да среща знаменитости, че понякога дори не ги забелязва. Такъв е и случаят с Лейди Гага.

Шанън влиза в кварталния магазин и вижда жена, чието яке ѝ харесва, и подхвърля: "Страхотно яке имаш", на което чува в отговор само едно "Мерси". Нещо в гласа обаче ѝ прозвучава познато и няколко минути по-късно тя осъзнава, че току-що е говорила с изпълнителката на "Alejandro" и "Poker Face".

Среща я отново пред магазина, за да ѝ сподели колко много означава тя за нея и да поиска снимка.

"Най-добрият ми приятел в гимназията ти е огромен фен. Ти си причината той да се осмели да признае, че е гей. Първите му пет татуировки бяха посветени на теб - казва тя. - Искам просто да ти благодаря за всичко, което правиш."

Певицата обаче отказва да се снима толкова близо до дома си. Вместо това съблича якето си и го връчва на Шанън: "Каза, че ти харесва, нали?.

Няколко часа по-късно Шанън записва видео, в което разказва цялата история и благодари на звездата. Също така, тя открива, че с това яке Гага е ходила на концерт на Металика през 2016 година и снима всичко, което открива в джобовете му - червено масло за устни и мърчандайз на рок-групата.